Cosul de Comenzi
Alege Locatia
Bronzare (1)
Coafura (106)
Cosmetica (13)
Epilare (24)
Machiaj (4)
Manichiura (22)
Manichiura Barbati (1)
Masaj (11)
Paradisul Acvatic Brasov (3)
Pedichiura (15)
Pensat
Piercing (3)
Playground
Produse Cosmetice
Promovare Online (1)
Remodelare corporala (28)
Slabire
SPA (4)
Sport
Tratamente faciale (2)
Tuns Barbati (5)
Unghii incarnate remedii (3)
Zona Sponsorizata

Termeni de Utilizare a Serviciilor delfino.ro1. Introducere

Website-ul www.delfino.ro (denumit in continuare WEBSITE) este administrat si creat de SC Essmedia SRL
Email : office@delfino.ro
Telefon : 0727843016

2.Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest WEBSITE, dumneavoastra (denumit in continuare "Utilizator" ) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care Essmedia SRL le afiseaza. Va rugam sa nu utilizati acest website daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile.

3. Termeni referitori la utilizarea website-ului

WEBSITE-ul pune la dispozitia utilizatorilor un serviciu interactiv pe Internet, controlat de Essmedia SRL, care consta in servicii de informare, continut si posibilitatea de efectuare a tranzactiilor online facilitate de Essmedia SRL, parteneri Essmedia SRL sau comercianti (denumiti in continuare "Comercianti") care ofera vouchere (denumite "vouchere") care pot fi schimbate cu bunuri sau servicii la Comercianti sau terti.

Dreptul de utilizare a acestui Website este rezervat personal Utilizatorului si nu este transmisibil altei persoane sau entitati. Utilizatorul este responsabil pentru protejarea parolelor Utilizatorului, daca exista. Utilizatorul a luat la cunoastere ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Essmedia SRL, iar Essmedia SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Desi obiectivul Essmedia SRL este sa faca WEBSITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, WEBSITE-ul ar putea fi indisiponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand - fara sa limiteze la - mentenanta si verificari tehnice.
Acest Acord stabileste Termenii si Conditiile care se aplica in cazul utilizarii WEBSITE-ului de catre User. Folosind acest WEBSITE (in alte scopuri decat sa citeasca acest Acord pentru prima oara), Utilizatorul este de acord sa respecte toti Termenii si Conditiile care se gasesc aici. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Essmedia SRL, accesul la WEBSITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

Essmedia SRL are dreptul sa modifice sau sa intrerupa orice aspect sau functionalitate a WEBSITE-ului, incluzand - fara sa se limita la, continutul, orele in care WEBSITE-ul este accesibil sau echipamentul tehnic (hardware si software) necesar pentru a accesa site-ul. In plus, Essmedia SRL poate intrerupe propagarea / vizibilitatea oricarei categorii, portiuni sau informatii, poate schimba sau elimina orice metoda de transmitere si poate schimba vitezele de transmitere a informatiei sau alte caracteristici ale semnalului de transmitere.

Prin prezenta, se intelege ca aveti varsta legala de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest WEBSITE. Daca veti insa peste 16 ani dar inca nu ati implinit 18 ani, puteti folosi WEBSITE-ul cu acordul parintilor dumneavoastra sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii si Conditiile acestui SITE. Nimeni cu varsta mai mica de 16 ani nu are voie sa foloseasca acest site.

4. Modificarea Termenilor

Essmedia SRL isi rezerva dreptul de a modifica, termina, anula oricare dintre Termenii si Conditiile si/sau Acordul de Confidentialitate ale WEBSITE-ului in functie de cum considera necesar sau cum doreste. Aceste schimbari pot include, printre altele, adaugarea anumitor taxe sau comisioane.

5. Drepturi de autor
SC Essmedia S.R.L este Website-ul WebSite-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.


Legaturi (linkuri) catre alte situri
Website-ul nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le accesati. La accesarea unui Website care nu apartine retelei de situri operate de Autor, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Autor si ca Website-ul nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un Website in afara retelei Website-ului nu presupune ca Website-ul isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site. Responsabilitatea privind veridicitatea informatiilor despre promotiile prezentate pe acest Website apartine in intregime furnizorilor de produse si servicii.
Conditii de utilizare. Garantii.
Site-ul este furnizat de catre Autor pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Website-ul nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la zumzi.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SC Essmedia S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.
Website-ul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.
Securitate
Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat zumzi pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui Website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

6. Limitarea raspunderii

IN NICI UN CAZ NU VA FI ESSMEDIA SRL FACUT RESPONSABIL PENTRU ORICE DAUNA APARUTA IN MOD INDIRECT, ACCIDENTAL, SPECIAL SAU IN CONSECINTA INCHEIERII ACESTURI ACORD.

7. Terminarea acordului

Essmedia SRL poate termina acest acord oricand. Fara a limita urmatoarele, Essmedia SRL are dreptul sa termine sau sa suspende oricand oricare dintre parole sau conturi are Utilizatorului in eventualitatea in care conduita Utilizatorului, sau in eventualitatea in care Essmedia SRL considera la propria-i discretie sa ca e inacceptabil, nu respecta Termenii Acestui Acord.

8. Acord comercial

Toate voucherele printate de pe Website sau oricare alte site-uri asociate cu Essmedia SRL (denumite colectiv "Vouchere" sunt vouchere promotionale care pot fi cumparate de la comerciantii care participa pe www.delfino.ro, pentru produse sau servicii la un pret redus fata de cel actual. Plasand o comanda pentru un Voucher de la un comerciant prin delfino.ro, faceti o oferta de a cumpara voucherele selectate respectand termenii si conditiile mentionate mai jos, precum si conditiile mentionate in pagina de prezentare a fiecarei oferta in parte. Pentru mai multe informatii despre colectarea datelor personale, va rugam sa vizitati Acordul Nostru de confidentialitate. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice voucher. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie voucherul pentru a fi printat, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura utilizarea Voucherului.
Voucherul pe care il cumparati de la delfino.ro poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii de catre Comerciant. Comerciantul, nu Essmedia SRL, este vanzatorul voucherelor si bunurile si serviciile si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra. Essmedia SRL pune la dispozitie un Voucher care poate fi rascumparat doar pentru aceleasi servicii sau bunuri din partea Comerciantului.


9. Termeni si Conditii pentru Voucherele
- Voucherele Pentru Comercianti pot exista doar pentru marfa vanduta de Comerciant si nu se vor acorda discounturi sau redureci pentru transportul marfii;
- Limita de 1 Voucher per rascumparare. Daca nu este specificat altfel de comerciant, doar un voucher poate fi folosit pentru o comanda
- Nici Essmedia SRL nici Comerciantul nu sunt responsabili pentru pierderea Voucherului sau al numarului de referinta.
- Voucherul nu poate fi combinat cu alte vouchere, certificate, cupoane sau promotii decat daca este specificat de catre Comerciant
- Reproducerea, vanzarea sau schimbul Voucherelor este interzisa decat daca este facuta in limite legale;
- Orice incercare de rascumparare care nu este in termen cu acest acord va anula voucherul si valoarea sa

10. Returnarea Voucherelor

In cazul in care Userul care a cumparat un Voucher doreste sa renunte la cumparare poate sa o faca fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea voucherului in scris (prin email la office@delfino.ro). Essmedia va returna Utilizatorului banii care corespund valorii Cuponului, in termen de 30 de zile de la data primirii solicitarii iar Utilizatorul va returna Cuponul sau care va fi anulat. Dupa trecerea termenului de mai sus Userul nu are dreptul sa solicite returnarea banilor, Essmedia nemaiavand nicio obligatie fata de User.


Prin accesarea www.delfino.ro si prin acceptarea acestor termeni si conditii, dvs. derogati Essmedia SRL si toti angajatii sai de vreo cerere, obligatie, dauna, leziune cauzata de sau in legatura cu orice omisiune a Restaurantului sau Comerciantului in legatura cu un Voucher sau cu serviciile / bunurile puse la dispozitie. Voucherele pentru Restaurante si Comercianti sunt rascumparabile in intregime o singura data si nu pot fi rascumparate de mai multe ori.

Conform legii, Comerciantul poate fi responsabil pentru ingaduirea rascumpararii voucherului pentru valoarea sa in bani, pentru o perioada care se extinde dupa data expirarii Voucherului. In timp ce data expirarii Voucherului prezinta ultima zi in care puteti folosi Voucherul, aplicarea legii ar putea arata vina Comerciantului pentru rascumpararea Voucherului cu bani, dupa expirarea Voucherului. In alte cuvinte ar trebui sa aveti dreptul sa primiti banii pe care i-ati cheltuit pentru a cumpara Voucherul inapoi (1) inainte de expirarea Voucherului, sau (2) inainte de cea mai mica perioada acceptata de lege pentru ca un Voucher sa expire. In eventualitatea in care aveti un Voucher expirat si doriti sa primiti inapoi banii pe el va rugam sa contactati Comerciantul. Comerciantul ar trebui sa permita rascumpararea Voucherului daca legea necesita acest lucru.
Contact / Suport
0755.013.641
0753.012.240
L-V: 10:00-17:00
Contact Email
Reduceri Actuale
Bucuresti
Pachete Vopsit
130 RON
85 RON
(35% reducere)
Copyright © 2018 delfino.ro All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro

Termeni si conditii delfino.ro

Parteneri: www.vitabela.info | www.sanoo.ro | www.saloninfrumusetare.info | www.cabinetavocatura.info | www.ofertespecialecazare.ro | www.serviceautomoto.info | www.salafitness.info | www.baruricluburi.info | Ganoderma | Ceai Cistus Incanus | www.card-romania.ro